Uppvisningen VT 2020 är inställd

Tyvärr måste vi i styrelsen meddela att uppvisningen för VT 2020 i början på maj är inställd på grund av rådande situation av coronaviruset. Art Dance styrelse följer gällande rekommendationer från DSF och Folkhälsomyndigheten och det finns inga möjligheter att köra en uppvisning i maj. Därför tog styrelsen beslut igår att ställa in uppvisningen på stadsteatern och detta är också för att kontrollera våra kostnader, där vi nu i sista stund har avbokat ljud, ljus, lokal, artist, m.m.

 

Tyvärr finns det inga möjligheter att senarelägga uppvisningen på grund av omfattande renoveringsarbete på stadsteatern.

 

Styrelsen är mycket medvetna om att våra dansare och lärare ser fram emot uppvisningen och därför arbetar vi just nu med att se över om det finns andra alternativ under sommaren, där vi kanske kan använda oss av Amfieteatern i Plantis eller en liknande lösning. Men just nu är det för tidigt att säga hur det blir, så vi ber er om förståelse och tålamod i denna fråga. Vi återkommer när vi vet mer.

 

/Styrelsen