Viktig info

Folkhälsomyndigheten har beslutat att förlänga de hårdare lokala restriktionerna för Västra Götaland. Detta betyder att den resterande delen av höstterminen kommer att bedrivas på samma sätt som nu. Det vill säga på plats i Art Dance lokaler för elever födda 2005 och senare, och online för äldre elever.

 

Detta betyder också att uppvisningen HT 2020 kommer att ställas in. Höstens danskurser avslutas istället vid sista lektionstillfället i Art Dance lokaler. På danslektionerna under sista veckan (Vecka 50), kommer koreografierna att dansas, filmas och i största möjliga utsträckning live-streamas. Mer info om detta kommer.

 

Vi är såklart oerhört ledsna att det måste bli såhär, men känner oss trygga i att det finns en stor förståelse om det rådande läget och vikten av att följa gällande restriktioner och tillsammans verka för att besegra den rådande pandemin.

 

Trots de dystra nyheterna väljer vi ändå att med glädje och hopp se fram emot Vårterminen 2021! Kurs-schemat för VT 2021 kommer att släppas inom kort och anmälan öppnar 13/12. En av de stora nyheterna till våren är att terminen kommer att förlängas till 15 veckor istället för tidigare 12. Detta kommer påverka kursavgiften något, men förändrar inte upplägget om att du är automatiskt anmäld till en kurs om du gått den terminen innan och att du skall avanmäla dig om du inte tänker fortsätta i just den kursen. Planerad kursstart för VT 2021 är vecka 4.

 

Med vänliga hälsningar ,

Art Dance styrelse.