INFORMATION OM AVSLUTNING OCH GENREP 9-10 DECEMBER

Nu närmar sig terminsavslutningen med stormsteg och här följer lite information om vad som kommer att hända vid avslutningen på Stadsteatern.

 

Vi kommer att ha två likadana shower. Klockan 10.00 och 15.00. Showerna kommer att vara ca 1.45 tim långa.
 

Fredagen den 9 december kommer vi ha GENREP och FOTOGRAFERING för samtliga grupper med start klockan 18.00. (Man kan gå hem efter att man kört ”sin” dans) Uppvisningsschema publiceras inom kort på hemsida och sociala medier.
Under själva UPPVISNINGEN är det viktigt att man är med på båda tillfällena och på plats i god tid.
 

BILJETTER köps på plats via Swish och kommer att kosta 60 kr. Vi provar denna terminen att ha fritt antal gäster per elev. Detta med reservation för att det kan bli fullt! Är man många i familjen som vill komma och titta rekommenderar vi den sena föreställningen då vi tror att det kommer finnas mera plats.
 

KLÄDER till uppvisningen får man veta av sin lärare och delas ut av desamma. Dessa ska efter sista showen återlämnas i en påse uppmärkt med namn och kurs.
 

Till de yngre grupperna , biljettkontroller och lite annat arbete kommer vi att behöva hjälp av föräldrar. Listor kommer att finnas till detta nere på Art Dance. Det går även bra att anmäla sitt intresse till detta på vår messenger via Facebook.
 

Tveka inte att kontakta oss vid frågor!
Det är tillsammans vi gör detta!

May be an image of 6 people and text that says "Art Dance terminsshow 10 december 2022! 10.00 och 15.00 pả Stadsteatern"